Seleccionar página

Hola!

Em dic Rosa i sóc consultora en màrqueting digital, especialitzada en SEO i content marketing. En aquest blog comparteixo coneixements, reflexions i casos d’èxit de la professió. M’acompanyes?

Des de petita m’han encantat els llibres, i durant la meva adolescència vaig descobrir el món del blogging, on centenars de persones compartien els seus llibres preferits. Em va picar la curiositat, i vaig començar un blog sobre literatura. Tot i que ara s’ha quedat en anècdota, va ser el primer pas per quedar-me enamorada del món online.

Durant els meus estudis universitaris (Publicitat i Relacions Públiques) i sobretot a la meva estada Erasmus a Holanda, vaig començar a sentir a parlar sobre el màrqueting digital. Tot i això, empesa per l’afició a les lletres, vaig seguir estudiant edició de llibres, fet que em va permetre realitzar les pràctiques a una de les editorials més grans del mercat espanyol.

Editar tenia més a veure amb el màrqueting del que em pensava, i de seguida vaig aprendre a escriure textos persuasius per a contraportades i a treballar amb paraules clau per a posicionar-los al catàleg online.

Després d’acabar el meu període com a becaria, vaig començar a treballar a una agència de publicitat, on vaig descobrir Google i Facebook Ads, i finalment vaig començar a treballar a la meva feina actual, a Playbrand, com a consultora en màrqueting digital i especialista SEO i SEM. 

I ara? He decidit seguir la meva formació amb un màster en màrqueting digital a la UOC, i reunir en aquest blog les meves experiències, coneixements i reflexions al voltant de la professió. 

Espero que aquestes entrades t’ajudin a enlairar la teva marca al món online! Si vols que tracti un tema en concret, pots preguntar-me’l directament o posar-te en contacte amb mi.